Art Entrepreneur Award

  • Leuk dat je er bent! Alle kunstenaars van This Art Fair maken kans op de Art Entrepreneur Award, dé prijs voor ondernemende kunstenaars. Stem hier op je favoriete This-kunstenaar.

    Welke This-kunstenaar maakt niet alleen te gek werk, maar is ook een ster in het vertellen over dat werk? Wie bewonder je om zijn innovatieve manieren om van zijn of haar werk te leven? Wie weet je elke keer weer te verrassen met zijn of haar presentaties? Welke deelnemer weet je altijd te verleiden om net even langer te kijken? Wie maakt van ondernemerschap een kunst? Welke kunstenaar verdient een kans op de Art Entrepreneur Award 2022?

    Het LAM museum, hoofdsponsor van This Art Fair, reikt jaarlijks (in samenwerking met This) de Art Entrepreneur Award uit. Naast een geldprijs van 2.500,-, ontvangt de winnaar een presentatieplek op This Art Fair 2023. Breng uiterlijk woensdag 6 juli om 15.00 uur je stem uit. Daarna bezoekt een mystery jury de vijf kunstenaars met de meeste stemmen op de beurs. Uit deze vijf kunstenaars selecteert de jury de winnaar van de Art Entrepreneur Award.